Sinucidere la sediul Parchetului General. O procuroare, fost purtător de cuvânt, s-a aruncat în gol din clădire/ UPDATE: Noi date despre tragedia din justiţie

Un procuror, o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani, a murit după ce s-a aruncat, vineri, din clădirea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, de la o înălţime de aproximativ 20 de metri, anunţă Poliţia Capitalei şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

6185 afișări
Imaginea articolului Sinucidere la sediul Parchetului General. O procuroare, fost purtător de cuvânt, s-a aruncat în gol din clădire/ UPDATE: Noi date despre tragedia din justiţie

Sinucidere în sediul Parchetului General. O femeie de 50 de ani a murit după ce s-a aruncat în gol din clădire

UPDATE: Parchetul General anunţă că procurorul care a murit după ce s-a aruncat din clădire e Ramona Bulcu

Biroul de presă al Parchetului General anunţă, vineri, că procurorul care a murit după ce s-a aruncat de la o înălţime de 20 de metri din clădirea instituţiei este Ramona Daniela Bulcu, fost purtător de cuvânt al structurii, precizând că sunt cercetate cauzele evenimentului.

"În cursul zilei de astăzi, 26 aprilie 2019, a încetat din viaţă colega noastră procurorul Ramona Daniela Bulcu. Evenimentul este cercetat, urmând a se stabili toate împrejurările în care a survenit decesul. Colegii din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sunt alături de familie în aceste momente tragice", transmite Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Cine este Ramona Bulcu

Ramona Daniela Bulcu a fost purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie până în 2017 şi, în prezent, lucra la Biroul Resurse Umane din instituţie.

Ea a lucrat ca procuror la Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Presa din cadrul Parchetului General vreme de aproape 17 ani. Ramona Bulcu nu era procuror operativ şi nu a instrumentat în Parchetul General niciun dosar de urmărire penală.

Surse judiciare au transmis, pentru MEDIAFAX, că aceasta avea mai multe probleme de sănătate, suferind de depresie şi ar fi fost nemulţumită de când a fost înlocuită din funcţia de purtător de cuvânt al Parchetului General.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că, vineri, prin apel 112, a fost anunţat faptul că o femeie s-a aruncat de la mare înălţime, din clădirea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, aceasta s-ar fi aruncat de la o înălţime de aproximativ 20 de metri, fiind declarat decesul. Cazul este cercetat de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei şi de un procuror criminalist.

Este al doilea caz de sinucidere în rândul procurorilor din ultima perioadă. Pe 15 martie, un fost şef al DNA Timişoara, procurorul Tamas Schiffbeck, s-a sinucis după ce s-a aruncat de la etajul al şaselea al clădirii care găzduieşte instituţia.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici