Sisteme de tratare a aerului şi dezinfecţie rapidă, la Spitalul de Copii din Cluj

Peste 100 de echipamente destinate reducerii riscului de infecţii nosocomiale în Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii din Cluj vor fi cumpărate de Consiliul Judeţean, între ele fiind sisteme de tratare a aerului din saloane, dar şi sisteme de dezinfecţie rapidă.

445 afișări
Imaginea articolului Sisteme de tratare a aerului şi dezinfecţie rapidă, la Spitalul de Copii din Cluj

Sisteme de tratare a aerului şi dezinfecţie rapidă, la Spitalul de Copii din Cluj

Consiliul Judeţean Cluj a publicat în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) anunţul privind achiziţionarea a 106 echipamente destinate reducerii riscului de infecţii nosocomiale în Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii.

Valoare totală estimată este de 617.830 de lei.

Dotările prevăzute în această primă licitaţie vor fi achiziţionate în cadrul unui proiect cu finanţare europeană, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

„Continuăm să investim în dotarea şi modernizarea Spitalului nostru de Copii, astfel încât specialiştii instituţiei sanitare să poată oferi cele mai bune servicii medicale, în condiţii de deplină siguranţă. Ne dorim ca prin intermediul dotărilor vizate de acest proiect european să contribuim la protejarea vieţii şi a sănătăţii micilor pacienţilor, precum şi a întregului personal”, a spus Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Unitatea spitalicească va beneficia, astfel, de 50 de sisteme de decontaminare/tratare a aerului din încăperi, patru sisteme cu abur şi dezinfectant pentru decontaminare şi dezinfecţie rapidă de nivel înalt a suprafeţelor greu accesibile, în prezenţa umană, un echipament de evidenţiere a încărcăturii microbiologice pe suprafeţe, un echipament de evidenţiere a încărcăturii microbiologice în aer şi 50 de cărucioare multifuncţionale, recomandate pentru sistemul de mopuri şi lavete preimpregnate automat.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 12 martie 2024, ora 15:00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preţ”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici