Situaţia în şcoli. Peste 3.300 de elevi şi preşcolari, confirmaţi cu COVID. Cursuri online în 2.700 de clase

  • Peste 3.300 de elevi şi preşcolari sunt confirmaţi cu COVID, a anunţat, miercuri, Ministerul Educaţiei.
  • De asemenea, în 2.700 de clase şi grupe cursurile se desfăşoară online.
1797 afișări
Imaginea articolului Situaţia în şcoli. Peste 3.300 de elevi şi preşcolari, confirmaţi cu COVID. Cursuri online în 2.700 de clase

Situaţia în şcoli. Peste 3.300 de elevi şi preşcolari, confirmaţi cu COVID. Cursuri online în 2.700 de clase

Potrivit unui comunicat al Ministerului Educaţiei, 3.362 de preşcolari şi elevi, dar şi 1.192 de angajaţi din învăţământ au fost confirmaţi cu COVID-19.

2.749 de clase sau grupe au activitatea faţă în faţă suspendată ca urmare a cazurilor confirmate. Numărul copiilor aflaţi în această situaţie ajunge la 69.301, ceea ce înseamnă 2,36% din total.

„Având în vedere că perioada de incubaţie este de maximum 14 zile, precizăm că cea mai mare parte a acestor infectări confirmate a fost determinată de activităţile din ultimele zile ale vacanţei de vară, anterior începerii şcolii cu prezenţă fizică, dar şi de orice alte activităţi în care regulile de protecţie sanitară nu se respectă la fel de riguros precum în şcoli”, a anunţat Ministerul Educaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici