Situaţia pe regiuni: 11 judeţe au sub 100 de cazuri de coronavirus, iar în patru nu a murit nimeni din cauza COVID-19

În vreme ce guvernanţii vorbesc în continuare despre restricţii, pentru că epidemia este departe de a se fi sfârşit, există zone în România în care aceasta pare să nu fi ajuns. În 11 judeţe au fost înregistrate sub 100 de cazuri de COVID-19, iar în 4 nu a fost niciun deces din cauza virusului nou.

8379 afișări
Imaginea articolului Situaţia pe regiuni: 11 judeţe au sub 100 de cazuri de coronavirus, iar în patru nu a murit nimeni din cauza COVID-19

Potrivit buletinului de duminică al Grupului de Comunicare Strategică (GCS), în 11 judeţe din România s-au înregistrat sub 100 de îmbolnăviri din cauza COVID-19. Cele mai puţine cazuri au fost în Brăila – 20 şi Vâlcea – 27.

Redăm cele 11 judeţe, aşa cum au fost ele raportate de CGS: Brăila - 20 de cazuri, Călăraşi – 73 de cazuri, Gorj – 90 de cazuri, Harghita – 63 de cazuri, Maramureş – 81 de cazuri, Mehedinţi – 92 de cazuri, Olt – 53 de cazuri, Prahova – 79 de cazuri, Satu Mare – 57 de cazuri, Sălaj – 75 de cazuri, Vâlcea – 27 de cazuri.

Potrivit GCS, cele 1.097 de decese de pe teritoriul României, din cauza COVIUD-19 au fost în judeţele Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călăraşi, Maramureş, Olt şi Ilfov.

Practic, în judeţele Brăila, Buzău, Harghita şi Tulcea nu s-a înregistrat niciun deces.

Brăila este judeţul cu cele mai puţine cazuri de coronavirus – 20. În Buzău sunt 105 persoane infectate cu COVID-19, în Harghita sunt 63, iar în Tulcea sunt 108.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici