Anunţul Patriarhiei: Cum se va desfăşura slujba de Florii la Catedrala Patriarhală

  • Patriarhia a anunţat joi cum se va desfăşura slujba de Florii la Catedrala Patriarhală.
  • Evenimentele liturgice de Florii se vor desfăşura cu respectarea regulilor sanitare în vigoare.
306 afișări
Imaginea articolului Anunţul Patriarhiei: Cum se va desfăşura slujba de Florii la Catedrala Patriarhală

Slujba de Florii la Catedrala Patriarhală: Cel mult 70 de credincioşi în interior

Potrivit unui comunicat al patriarhiei, evenimentele liturgice prilejuite de sărbătoarea Intrării Domnului în Ierusalim (Floriile) din acest an se vor desfăşura cu respectarea regulilor sanitare în vigoare.

Astfel, de la ora 8.30 se va oficia slujba de binecuvântare a ramurilor de salcie şi finic. Ulterior, aceste ramuri, împreună cu iconiţe şi pacheţele cu anafură, vor fi împărţite la „Baldachinul Sfinţilor” credincioşilor prezenţi.

De la ora 9.30, va fi săvârşită Sfânta Liturghie arhierească la Altarul Mare de vară al Catedralei Patriarhale.

Dacă vremea fi nefavorabilă, Sfânta Liturghie arhierească va fi oficiată în interiorul Catedralei Patriarhale, cu participarea unui număr de maximum 70 de credincioşi, respectându-se toate regulile sanitare în vigoare”, se arată în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici