Slujbă specială pentru soacra lui Traian Băsescu, oficiată de IPS Pimen Suceveanul

IPS Pimen Suceveanul, alături de un sobor de cinci preoţi, a oficiat, sâmbătă după-amiază, o slujbă specială la Biserica "Sfânta Treime" pentru soacra preşedintelui Traian Băsescu, în prezenţa familiei prezidenţiale, a şefului CJ Suceava, Gheorghe Flutur, şi a primarului Ion Lungu.

577 afișări
Imaginea articolului Slujbă specială pentru soacra lui Traian Băsescu, oficiată de IPS Pimen Suceveanul

Slujbă specială pentru soacra lui Traian Băsescu, oficiată de IPS Pimen Suceveanul (Imagine: Tibi Bujdei/Mediafax foto)

Slujba a fost oficiată la capela de la Biserica "Sfânta Treime", unde este depus sicriul cu trupul neînsufleţit al Aurorei Andruşca.

La slujbă au asitat membrii familiei prezidenţiale, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, şi primarul municipiului, Ion Lungu.

Preşedintele CJ Gheorghe Flutur şi primarul Ion Lungu au depus coroane de flori.

La câteva zeci de minute după oficierea slujbei, Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, au plecat spre locul unde sunt cazaţi, respectiv un hotel din oraş.

Familia prezidenţială a ajuns, sâmbătă, la Suceava, cu un elicopter, pentru a participa la înmormântarea soacrei şefului statului, Aurora Andruşca.

Elicopterul care i-a transportat pe membrii familiei prezidenţiale a aterizat, sâmbătă dimineaţă, pe aeroportul din Suceava.

Ulterior, Traian Băsescu, soţia acestuia, Maria, şi cele două fiice, Ioana şi Elena, au mers la Biserica "Sfânta Treime" din cartierul Burdujeni-sat.

Familia prezidenţială a fost întâmpinată de sora Mariei Băsescu, Stela, şi de tatăl acesteia, Gheorghe Andruşca.

Ulterior, la biserica "Sfânta Treime" a fost adus şi sicriul cu trupul neînsufleţit al soacrei preşedintelui.

Aurora Andruşca va fi înmormântată, duminică, în cimitirul "Eternitatea" din municipiul Suceava, iar la funeralii sunt aşteptaţi să participe reprezentanţi ai Guvernului şi lideri ai PDL.

Soacra preşedintelui Traian Băsescu, Aurora Andruşca, în vârstă de 83 de ani a decedat, vineri, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti. Ea suferea de boli cronice.

Mama Mariei Băsescu locuia, împreună cu soţul ei, Gheorghe Andruşca (93 ani), în cartierul sucevean Burdujeni-sat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici