SMURD-ul, solicitat pentru resuscitarea unui manechin din plastic

Un echipaj SMURD a fost solicitat la numărul de urgenţe 112 să intervină, miercuri, la un caz în zona unui complex studenţesc din Iaşi, însă după ce au ajuns la faţa locului medicii au constatat că victima este un manechin din plastic, aşezat pe o bancă.

134 afișări
Imaginea articolului SMURD-ul, solicitat pentru resuscitarea unui manechin din plastic

SMURD-ul, solicitat pentru resuscitarea unui manechin din plastic (Imagine: Zoltan Racz/Mediafax Foto)

Un bărbat a anunţat, miercuri dimineaţă, la numărul de urgenţă 112, că în zona complexului "Titu Maiorescu" din Iaşi, se află pe o bancă un tânăr care nu mişcă şi nu respiră.

Ajunşi la faţa locului, medicii de la SMURD Iaşi au constatat că totul este o farsă şi că pacientul este în realitate un manechin din plastic.

"Am luat în serios sesizarea şi am trimis un echipaj SMURD. Prin apelul 112, eram informaţi că e vorba de un tânăr care nu respiră, este inconştient şi îngheţat. Medicii au găsit la faţa locului un manechin din plastic. S-a discutat cu câţiva martori, care au spus că au văzut doi tineri care au pus manechinul pe bancă", a declarat medicul Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi.

Reprezentanţii SMURD au sesizat Poliţia Iaşi, care a declanşat cercetări în acest caz, pentru identificarea autorilor farsei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici