Şobolani într-un Mega Image din Sectorul 1. Consilier PNL: Până unde acceptăm să ne ducă în mizerie?

  • Un atac grav la adresa USR, în contextul crizei gunoiului din Sectorul 1, vine, miercuri, din partea unui consilier general al Capitalei, din partea PNL.
  • Adrian Moraru a postat o fotografie în care doi şobolani „se înfruptă” dintr-o chiflă de pâine, pe un raft dintr-un magazin Mega Image.
  • „Până unde acceptăm să ne ducă în mizerie şi boli USR Sector 1?”, se întreabă Adrian Moraru.
3747 afișări
Imaginea articolului Şobolani într-un Mega Image din Sectorul 1. Consilier PNL: Până unde acceptăm să ne ducă în mizerie?

SURSĂ FOTO: Facebook @Adrian Moraru

Adrian Moraru a postat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care doi şobolani „se înfruptă” dintr-o chiflă de pâine, pe un raft dintr-un magazin din Sectorul 1 al Capitalei.

El spune că s-a ajuns aici din cauza crizei gunoiului din Sectorul 1.

„Şobolani în magazine. În sectorul 1. În Capitala Capitalei. Romprest nu este un operator pe care să îl doreşti. Însă nu aşa se soluţionează conflictul cu ei. Cu toate astea, până unde acceptăm să ne ducă în mizerie şi boli USR Sector 1?”, scrie Moraru.

Acesta se întreabă, de asemenea, dacă „chiar trebuie să dăm foc la ţară ca să ne arate ei (USR Sector 1 - n.r.) că luptă cu <mafia>”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici