Şocant: O fată de 12 ani a încercat să se sinucidă după ce ar fi fost violată de tatăl său

O fată de 12 ani din satul constănţean Darabani a încercat să se sinucidă, joi, înghiţind o substanţă toxică, după ce ar fi fost fost violată de către tatăl său.

982 afișări
Imaginea articolului Şocant: O fată de 12 ani a încercat să se sinucidă după ce ar fi fost violată de tatăl său

Şocant: O fată de 12 ani a încercat să se sinucidă după ce ar fi fost violată de tatăl său (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, copila s-a prezentat, în data de 3 octombrie, la postul de Poliţie din Negru Vodă, de care aparţine localitatea Darabani, unde a declarat că în noaptea de 30 septembrie spre 1 octombrie ar fi fost violată de tatăl său.

Ea le-a mai spus poliţiştilor că locuieşte numai cu tatăl său, în vârstă de 40 de ani, după ce mama i-a părăsit. Fata a fost examinată medico-legal, stabilindu-se că prezenta o deflorare mai veche, iar poliţiştii au început cercetările în acest caz pentru viol şi incest. Ei nu au reuşit însă să dea de urma bărbatului, care a dispărut de la domiciliu.

În cursul zilei de joi, de supărare, fata a încercat să se sinucidă şi a băut o substanţă toxică, cel mai probabil clor. Ea a fost dusă la Spitalul din Mangalia, de unde a fost transferată apoi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în stare de conştienţă, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a-l găsi pe tatăl fetiţei, în acest caz fiind sesizaţi şi reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Constanţa. Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Roxana Onea, spune că a fost declanşată o anchetă şi este posibil ca fetiţa să fie integrată într-un centru specializat, unde va avea parte de consilierea de care are nevoie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici