Socrul lui Sebastian Ghiţă susţine că DNA i-a pus sechestru pe cont

Socrul lui Sebastian Ghiţă, Dumitru Cârstea, susţine că DNA i-a pus sechestru pe contul în care avea agoniseala de-o viaţă, fără să fie înştiinţat. ”Este fie o formă de intimidare, fie una de pedepsire, după ce am spus că Laura Codruţa Kovesi a fost în casa lui Sebastian Ghiţă”, spune bărbatul.

224 afișări
Imaginea articolului Socrul lui Sebastian Ghiţă susţine că DNA i-a pus sechestru pe cont

Socrul lui Sebastian Ghiţă susţine că DNA i-a pus sechestru pe cont

Dumitru Cârstea a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a aflat că are sechestru pe cont în momentul în care, luni seară, a mers la cumpărături, iar în momentul în care a vrut să plătească i s-a spus că acel card este inutilizabil.

”M-am dus să fac nişte cumpărături la un magazin şi când am vrut să plătesc mi s-a spus că nu pot folosi acel card, că tranzacţia este respinsă. Marţi dimineaţă m-am dus la bancă să văd ce se întâmplă şi am văzut că scrie negru pe alb că am sechestru pus de DNA. De ce? În ce bază? Nimeni nu a ştiut să zică nimic”, a declarat Cârstea.

Socrul lui Sebastian Ghiţă a spus că a făcut o cerere către bancă prin care a cerut informaţii legate de motivele care au stat la baza instituirii sechestrului pe cont.

”Am o sumă apreciabilă în acel cont. Este toată agoniseala pentru zilele negre care ar urma să vină. Mie nu mi s-a comunicat că am sechestru pe cont. Nu am avut niciun dosar. Ştiu că nu am nici acum”, a mai spus Dumitru Cârstea.

În opinia acestuia, sechestrul reprezintă ”o formă de intimidare sau pedepsire”.

”Este fie o formă de intimidare, fie una de pedepsire, o răzbunare, asta că în urmă cu câteva zile am zis pe post că Laura Codruţa Kovesi a fost în casa lui Sebastian Ghiţă”, a afirmat socrul lui Sebastian Ghiţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici