Şoferul care a dus pe capota maşinii un biciclist în Capitală a fost reţinut

Şoferul care joi a dus pe capota maşinii pe o distanţă de aproape un kilometru un biciclist cu care a avut un conflict în trafic a fost reţinut pentru 24 de ore. Incidentul a avut loc pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei.

821 afișări
Imaginea articolului Şoferul care a dus pe capota maşinii un biciclist în Capitală a fost reţinut

„În urma evenimentului înregistrat la data de 06 ianuarie a.c., în care un şofer agresează un biciclist în trafic pe o stradă din sectorul 6, facem precizarea că şoferul autoturismului a fost reţinut pentru 24 de ore”, a transmis vineri Poliţia Capitalei.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii Secţiei 20, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvâşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii au fost sesizaţi joi după-amiaza cu privire la faptul ca pe o stradă din Sectorul 6 are loc o agresiune în trafic.

Din verificările efectuate a reieşit că un şofer l-a agresat pe biciclist pentru faptul că acesta i-ar fi atras atenţia cu privire la modul de deplasare în trafic.

„Biciclistul s-ar fi urcat pe capota maşinii, agăţându-se şi fiind transportat pe o distanţă mare, până în apropierea Secţiei 20 de Poliţie”, a transmis Poliţia Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici