Şoferul care a lovit mortal un biciclist a fost găsit în Caracal

Un şofer care a lovit cu maşina un bărbat din localitatea Fălcoiu, judeţul Olt, apoi a fugit de la locul accidentului, a fost identificat de oamenii legii cu ajutorul criminaliştilor din Cluj. Suspectul a fost găsit după trei zile, în Caracal.

299 afișări
Imaginea articolului Şoferul care a lovit mortal un biciclist a fost găsit în Caracal

Şoferul care a lovit mortal un biciclist a fost găsit în Caracal

Potrivit Poliţiei Olt, accidentul s-a produs marţi noapte. Un bărbat de 54 de ani din Fălcoiu care împingea o bicicletă a fost lovit de o maşină. Victima a murit, iar şoferul a fugit.

Accidentul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere din zonă, iar oamenii legii din Olt au trimis imaginile criminaliştilor din Cluj care, cu ajutorul unui program performant, au reuşit să identifice maşina şi şoferul.

Acesta a fost găsit, vineri, de poliţiştii din Olt, în Caracal.

Este vorba de un bărbat de 33 de ani din oraşul Eforie, judeţul Constanţa, bănuit de producerea accidentului.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Sâmbătă, şoferul va fi prezentat magistraţilor Judecătoriei Caracal cu propunere de arestare preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici