Sora lui Vasile Blaga, aleasă "poliţista anului" în Bihor

Sora fostului ministru de Interne Vasile Blaga, comisar şef Anişoara Eugenia Tarţa, care este şefa Serviciului Management Resurse Umane din Inspectoratul de Poliţie Judeţean, a fost desemnată "poliţista anului 2007" în Bihor.

206 afișări
Imaginea articolului Sora lui Vasile Blaga, aleasă "poliţista anului" în Bihor

Sora lui Vasile Blaga, aleasă "poliţista anului" în Bihor

"Ca şef al Serviciului Resurse Umane, s-a preocupat de acurateţea şi obiectivitatea dosarelor poliţiştilor. Au fost cazuri când s-a zbătut pentru cariera poliţiştilor din judeţ, să obţină drepturi băneşti, avansări. Este foarte apreciată", a explicat nominalizarea comisarul Liviu Popa, şeful Inspectoratului de Poliţie Bihor.

La festivităţile organizate, vineri, de Ziua Poliţiei, trei poliţişti bihoreni au fost premiaţi cu distincţia "poliţistul anului", pe categoriile: agenţi, ofiţeri şi ofiţeri-femei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici