Sorin Ovidiu Vîntu, cu permisul suspendat. Omul de afaceri a fost prins conducând în Tulcea cu 107 kilometri pe oră

Sorin Ovidiu Vîntu, aflat la volanul unui autoturism Audi, a fost prins de poliţişti în oraşul Tulcea conducând cu o viteză de 107 kilometri pe oră, faptă pentru care se suspendă permisul auto, însă omul de afaceri nu îl avea la el, susţin surse judiciare.

593 afișări
Imaginea articolului Sorin Ovidiu Vîntu, cu permisul suspendat. Omul de afaceri a fost prins conducând în Tulcea cu 107 kilometri pe oră

Sorin Ovidiu Vîntu (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Duminică, Vîntu a depăşit viteza legală când părăsea Tulcea, în locul respectiv fiind impusă viteaza de 50 de kilometri pe oră.

În momentul în care i s-au solicitat actele, fostul patron al trustului Realitatea, Sorin Ovidiu Vîntu, a comunicat poliţiştilor rutieri că nu are permisul auto la el, spun sursele citate.

Astfel, carnetul de conducere urmează a-i fi suspendat lui Vîntu pentru 90 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici