Soţia ambasadorului Ungariei a decedat la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca

Bajtai Erzsebet, soţia ambasadorului Ungariei în România, Fuzes Oszkar, a decedat, vineri, la Institutul Oncologic "Ion Chiricuţă" din Cluj-Napoca, ea fiind diagnosticată, în urmă cu un an, cu o boală incurabilă, afirmă surse medicale.

461 afișări

Surse medicale au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că Bajtai Erzsebet, în vârstă de 58 de ani, a decedat în cursul dimineţii la Institutul Oncologic "Ion Chiricuţă" din Cluj-Napoca, la spital aflându-se şi diplomatul ungar.

Potrivit surselor citate, soţia lui Fuzes Oszkar urma un tratament de chimioterapie la institutul clujean, după ce fusese diagnosticată cu o boală incurabilă în urmă cu un an.

Ea a fost internată la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca în cursul zilei de joi.

Bajtai Erzsebet a fost preşedintele Internaţional Women Association of Bucharest (IWA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici