Soţia lui Idris Elba, depistată pozitiv cu coronavirus."Voiam să fiu alături de el"

Acum o săptămână, Idris Elba aflase că era infectat cu noul coronavirus şi a fost nevoit să se izoleze. Totuşi acesta a avut parte de compania soţiei sale Sabrina Dhowre, care a spus că vrea să stea alături de el.

237 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Idris Elba, depistată pozitiv cu coronavirus."Voiam să fiu alături de el"

Soţia lui Idris Elba, depistată pozitiv cu coronavirus."Voiam să fiu alături de el"

 

În cele din urmă, actriţa a aflat că a fost infectată cu coronavirus, iar acum stă în carantină cu soţul ei. Această veste nu a surprins-o deloc pe actriţă şi a declarat în cadrul emisiunii The Oprah Winfrey Network că se aştepta să fie testată pozitiv.
 
"Voiam să fiu alături de el. Acesta este instinctul unei soţii. Vrei să fii alături şi să ai grijă. Deocamdată nu mă simt foarte rău, ceea ce este într-adevăr ciudat. Situaţia s-ar putea schimba în săptămânile următoare, iar eu vă voi ţine la curent cu acest lucru.", a spus Sabrina Dhowre.
 
Idris Elba şi Sabrina Dhowre s-au căsătorit anul trecut în luna aprilie, în cadrul unei ceremonii superbe ce a avut loc în Maroc. Sabrina Dhowre are 30 de ani, este de profesie actriţă şi fotomodel, iar în anul 2014 a fost aleasă Miss Vancouver. Idris Elba a mai fost căsătorit de două ori şi are doi copii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici