Soţia unui infractor a intrat în sediul Poliţiei din Constanţa pentru a-şi face dreptate

  • O femeie de 38 de ani, care şi-a însoţit soţul la audieri, la Poliţia Constanţa, a furat documente dintr-un dosar penal şi a încercat să fugă cu ele.
  • Femeia fusese citată în calitate de martor, după ce soţul său ar fi agresat în trafic un alt şofer.
  • Cei doi soţi au fost reţinuţi.
422 afișări
Imaginea articolului Soţia unui infractor a intrat în sediul Poliţiei din Constanţa pentru a-şi face dreptate

Soţia unui constănţean cercetat pentru agresiune în trafic a furat acte din sediul poliţiei

O femeie de 38 de ani, care şi-a însoţit soţul la audieri, la Poliţia Constanţa, a furat documente dintr-un dosar penal şi a încercat să fugă cu ele, ea fiind citată în calitate de martor, după ce soţul său ar fi agresat în trafic un alt şofer. Cei doi soţi au fost reţinuţi.

Poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi, la începutul lunii, de un bărbat de 23 de ani, că a fost şicanat în trafic de un alt şofer, care s-a dat jos din maşină şi l-a lovit.

În urma cercetărilor, poliţiştii l-au identificat pe agresor, au deschis dosar penal şi l-au chemat pe bărbatul de 41 de ani la audieri, acesta venind cu soţia, care era martor.

Conform poliţiştilor constănţeni, femeia a furat mai multe documente din dosarul penal, i le-a dat soţului şi ar fi încercat să fugă din sediul poliţieim însă oamenii legii i-au imobilizat şi au deschis un nou dosar penal pentru sustragere de probe ori înscrisuri.

„La sediul Secţiei 2 Poliţie s-au prezentat, pentru audieri, bărbatul de 41 de ani, împreună cu soţia acestuia, de 38 de ani (în calitate de martor). După terminarea audierilor, femeia ar fi sustras mai multe documente din dosarul penal, pe care le-ar fi înmânat soţului său, ulterior încercând să fugă, fiind opriţi şi imobilizaţi de poliţişti. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de sustragere sau distrugere de probe ori de înscrisuri”, a informat, marţi, IPJ Constanţa.

Cei doi soţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar marţi bărbatul de 41 de ani va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru lovire sau alte violenţe şi sustragere sau distrugere de probe ori de înscrisuri, mai informează sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici