Şova: Vom avea 240 de milioane de euro pentru astuparea gropilor în acest an

Ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură de interes naţional, Dan Şova, a declarat vineri că bugetul din acest an pentru astuparea gropilor de către CNADNR va ajunge la 240 milioane euro, urmând ca alte sume să fie suportate din bugetul Ministerului de Finanţe, pentru reabilitări.

311 afișări
Imaginea articolului Şova: Vom avea 240 de milioane de euro pentru astuparea gropilor în acest an

Şova: Vom avea 240 de milioane de euro pentru astuparea gropilor în acest an (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Acum, de exemplu, avem pentru gropi, ca să fiu foarte explicit, o alocare de 180 de milioane de euro, care probabil că va fi suplimentată undeva la vreo 230-240 de milioane de euro şi încercăm să facem ce se poate în ţară. Direcţiile regionale de drumuri şi poduri, analizând situaţia infrastructurii, au făcut cereri către CNADNR de peste 4 miliarde de euro, numai pentru gropi, dar bugetul e de 200 şi ceva de milioane de euro. Fireşte, se poate, şi cererile lor sunt exagerate. Eu din ce am vorbit la CNADNR şi din informaţiile pe care le-am obţinut şi de la Consiliul de Administraţie sunt bani suficienţi pentru a acoperi gropile. Restul intră pe bugetul mare de la Finanţe pentru reabilitări", a declarat el.

Şova a făcut aceste afirmaţii la Palatul Parlamentului, unde a participat la lucrările atelierelor organizate de PSD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici