Şpagă de peste 10.000 de lei pentru înmatriculări fără stat la coadă. Poliţistul avea preţuri standard

  • Bărbatul lucra la Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din judeţul Ialomiţa
  • El a acceptat de la o persoană suma de 10.200 de lei pentru a grăbi înmatricularea pentru 54 de autovehicule.
  • Ofiţerul de poliţie a recunoscut acuzaţiile în faţa procurorilor anticorupţie
3670 afișări
Imaginea articolului Şpagă de peste 10.000 de lei pentru înmatriculări fără stat la coadă. Poliţistul avea preţuri standard

Un poliţist de la înmatriculări a luat peste 10.000 de lei şpagă pentru 54 de înmatriculări

10.200 de lei pentru înmatricularea a 54 de vehicule. Atât a primit un poliţist de la Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Ialomiţa de la un bărbat care a vrut să scape de la cozile de la ghişee. 

Poliţistul avea preţ standard pentru fiecare operaţiune: 200 de lei costa înmatricularea definitivă şi 100 de lei cea provizorie. 48 de vehicule au fost înmatriculate definitiv iar alte 6 autoturisme au fost înmatriculate provizoriu. 

În faţa procurorilor, ofiţerul de poliţie a recunoscut acuzaţiile iar anchetatorii au sesizat instanţa pentru o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare. De asemenea, bărbatul va presta muncă în folosul comunităţii pentru 90 de zile. În acelaşi timp, poliţiştul va rămâne şi fără banii primiţi şpagă pentru întreaga operaţiune. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici