Spargere la sediul PSD Botoşani. S-au furat două televizoare, un monitor şi un telefon mobil

Sediul PSD Botoşani a fost spart în noaptea de joi spre vineri, fiind furate două televizoare cu plasmă, un monitor de calculator şi un telefon mobil.

24 afișări
Imaginea articolului Spargere la sediul PSD Botoşani. S-au furat două televizoare, un monitor şi un telefon mobil

Spargere la sediul PSD Botoşani. S-au furat două televizoare, un monitor şi un telefon mobil (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

Preşedintele PSD Botoşani, senatorul Gheorghe Marcu, a declarat că furtul a fost constatat vineri dimineaţă, când au ajuns la sediu angajaţi ai partidului.

El consideră că această spargere nu are nici un substrat politic şi că, cel mai probabil, furtul a fost comis de nişte tineri.

Poliţiştii botoşăneni au făcut cercetări la faţa locului şi au apreciat că este prea devreme să facă supoziţii privind autorii spargerii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici