Sperietură pentru părinţii unui copil de doi ani, după ce acesta a rămas blocat în maşină

Un copil de doi ani a rămas, duminică seara, blocat într-o maşină, în comuna Ceahlău, judeţul Neamţ. Intervenţia jandarmilor montani a durat jumătate de oră.

819 afișări
Imaginea articolului Sperietură pentru părinţii unui copil de doi ani, după ce acesta a rămas blocat în maşină

Copil de doi ani, blocat în maşină

Duminică seară, în timp ce părinţii se pregăteau să ducă lucrurile pe care le aveau în maşină în curtea casei, un băieţel de 2 ani a rămas în maşină, blocat.

Incidentul s-a produs în satul Bistricioara, comuna Ceahlău.

Jandarmii montani, aflaţi în patrulare, au observat părinţii care se agitau în jurul maşinii şi în mai puţin de 30 de minute micuţul a fost scos din maşină.

„Deşi s-a ales doar cu o sperietură, zâmbetul lui ne-a confirmat că este bine”, spun jandarmii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici