Spitalul focar Suceava angajează 100 de oameni. E nevoie de asistente, infirmiere şi brancardieri

  • Spitalul Judeţean Suceava, unde s-au îmbolnăvit cele mai multe cadre medicale şi zeci de oameni au murit, face angajări
  • Se caută angajează 63 de asistente, 40 de infirmiere şi cinci brancardieri
  • Suceava este singurul oraş din ţară intrat în carantină
1268 afișări
Imaginea articolului Spitalul focar Suceava angajează 100 de oameni. E nevoie de asistente, infirmiere şi brancardieri

Spitalul focar Suceava angajează 100 de oameni. E nevoie de asistente, infirmiere şi brancardieri

Spitalul Judeţean Suceava, unde s-au îmbolnăvit cele mai multe cadre medicale şi zeci de oameni au murit după ce s-au infectat cu noul COVID-19, angajează 63 de asistente, 40 de infirmiere şi cinci brancardieri.

Spitalul Judeţean din Suceava caută 108 noi angajaţi.

Potrivit anunţului publicat de marţi pe site-ul Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, se caută 55 asistente medicale generaliste, patru asistente medicale cu specialitatea dializă şi patru asistente medicale pentru Departamentul Transfuzii.

Mai este nevoie şi de 40 de infirmiere şi cinci brancardieri.

Pe site-ul Spitalului au fost publicate alte două anunţuri de angajare.

Astfel, pe 26 martie, Spitalul Judeţean din Suceava anunţa că angajează, fără concurs, pe perioadă determinată de 6 luni, 15 asistente medicale generaliste. Tot pe perioadă determinată de 6 luni şi fără concurs, spitalul anunţă că vrea să angajeze 15 infirmiere debutante şi un autopsier debutant.

La Spitalul din Suceava a avut loc un accident epidemiologic care a dus la contaminarea mai multor cadre medicale. De asemenea, zeci de pacienţi au murit după ce s-au infectat cu noul COVID-19.

Din cauza situaţiei create la Suceava, oraşul şi opt comune din zona limitrofă au fost puse în carantină totală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici