Spitalul, Poliţia, mai multe blocuri şi şcoli din Ploieşti rămân luni fără apă caldă şi căldură

Apa caldă şi încălzirea vor fi întrerupte în 14 februarie la mai multe blocuri, şcoli, dar şi la Spitalul de Pedatrie Ploieşti şi la o secţie de poliţie a IPJ Prahova, pentru lucrări la reţeaua primară de termoficare, anunţă, sâmbătă, Primăria Ploieşti.

229 afișări
Imaginea articolului Spitalul, Poliţia, mai multe blocuri şi şcoli din Ploieşti rămân luni fără apă caldă şi căldură

Primăria Ploieşti a transmis, sâmbătă, că operatorul Veolia Energie Prahova va executa lucrări la reţeaua primară de termoficare care vizează devierea şi punerea în funcţiune a unor conducte de termoficare în zona podului de la Gara de Sud.

Lucrările vor avea loc luni, 14 februarie, în intervalul orar 08:00 – 22:00.

„În perioada de timp menţionată, furnizarea cu apă caldă şi încălzire va fi întreruptă pentru blocurile arondate următoarelor puncte termice: 3, 5 Sud, 14 Democraţiei, Uzuc şi la modulele termice: Spitalul de Pediatrie Ploieşti, Colegiul „Spiru Haret”, Colegiul de Artă „Carmen Silva”, Grădiniţa „Crai Nou”, Şcoala Gimnazială „Radu Stanian”, Inspectoratul Judeţean de Poliţie – Secţia 4, precum şi în perimetrul străzilor: Mihai Eminescu, Făt Frumos, Veronica Micle, Pajurei, Milcov, Bobâlna, Frăţiei, Jianu, Democraţiei şi Piaţa 1 Decembrie 1918”, anunţă Primăria Ploieşti.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici