Sporuri de 50% din salariu pentru misiunile speciale executate la popota Penitenciarului Jilava

Sindicaliştii de la Penitenciarul Jilava au făcut publică încă o "afacere" cu sporuri "nesimţite" acordate unor bugetari. De această dată este vorba de un spor de până la 50% din salariul de bază acordat în anii 2008 şi 2009 unor salariaţi din Penitenciarul Jilava. Potrivit legii, acest spor se acordă doar pentru lucrări excepţionale şi misiuni speciale, arată "Gândul".

218 afișări
Imaginea articolului Sporuri de 50% din salariu pentru misiunile speciale executate la popota Penitenciarului Jilava

Sporuri de 50% din salariu pentru misiunile speciale executate la popota Penitenciarului Jilava (Imagine: Gândul)

"Lucrările excepţionale" şi "misiunile speciale" săvârşite de ospătarii şi bucătarii de la popota Penitenciarului Jilava au fost motivate astfel: "se implică în activitatea de servire cu seriozitate, asigură o bună desfăşurare a activităţii, organizează, controlează şi conduce activitatea în condiţii foarte bune", "activitatea de servire o face cu profesionalism, se implică în calitatea de pregătire a mâncării şi respectarea normelor de igienă a locurilor de muncă", "se implică în activitatea de pregătire a unor meniuri diversificate", "conduce şi controlează activitatea de servire la nivel înalt, activitatea de servire o face cu profesionalism şi seriozitate, se implică în calitatea de pregătire a mâncării şi respectarea normelor de igienă".

Citeşte mai multe despre sporurile acordate la penitenciarul Jilava pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici