Stănişoară: Plata sporurilor, reluată în luna iulie

Ministrul Apărării, Mihai Stănişoară, a declarat, vineri, că instituţia pe care o conduce a luat toate măsurile pentru reluarea plăţii sporurilor, inclusiv pentru plata restanţelor pe lunile aprilie şi mai.

15 afișări
Imaginea articolului Stănişoară: Plata sporurilor, reluată în luna iulie

Stănişoară: Plata sporurilor, reluată în luna iulie

"Am întreprins toate demersurile necesare astfel încât în luna iulie să reluăm plata celor două sporuri (n.r. - sporul de radiaţii şi sporul de confidenţialitate) şi să plătim restanţele pe lunile aprilie şi mai", a declarat ministrul.

"Am spus încă de la început că sporurile sunt doar amânate de la plată, nu anulate", a spus el.

Declaraţiile vin în aceeaşi zi în care secretarul de stat în MApN, Dan Tătaru, a făcut un anunţ similar.

Întrebat dacă se va relua vara aceasta plata sporurilor pentru militari, secretarul de stat a spus : "În principiu, da"

"Noi dorim (să reluăm plata, n.red.) cât de repede, adică în luna iulie, pentru toată lumea. Aceasta este dorinţa noastră. Vom vedea cât de repede o putem pune în aplicare", a spus el.

Dan Tătaru a spus că ministerul a făcut deja demersuri pentru reluarea plăţii sporurilor către Ministerul de Finanţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici