Starea femeii căreia i s-a făcut rău la serviciu s-a agravat

Starea femeii care a ajuns, marţi, în stare gravă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) după ce i s-a făcut rău în timpul programului s-a agravat în ultimele 24 de ore, din cauza complicaţiilor leziunilor cerebrale, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, medicul Bogdan Popescu.

77 afișări
Imaginea articolului Starea femeii căreia i s-a făcut rău la serviciu s-a agravat

Starea femeii căreia i s-a făcut rău la serviciu s-a agravat (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al SUUB, medicul Bogdan Popescu, a arătat că femeia este în comă profundă în continuare şi respiră cu ajutorul aparatelor.

Potrivit lui Popescu, funcţia cardiacă este susţinută cu perfuzie.

In urmă cu o zi, Popescu declara că rezultatele testelor indică o inflamare a muşchiului inimii pe fond viral, fără să fie evidenţiat surmenajul fizic şi că nu a putut fi stabilită cauza şocului suferit de femeie. Un singur rezultat al analizelor indică faptul că pacienta a avut o miocardită virală, aceasta însemnând o inflamare a muşchiului inimii provocat de infecţie.

Bogdan Popescu mai spunea că investigaţiile privind hormonii care ar indica un surmenaj prelungit infirmă această supoziţie. "Nu avem niciun rezultat care să indice faptul că suferinţa i-a fost cauzată de surmenaj, însă mai aşteptăm şi alte rezultate de laborator. Prognosticul rămâne rezervat în acest caz", preciza medicul.

Potrivit companiei la care femeia lucra, Ipsos Interactive Services, Carmen Ramona Ciciu are 34 de ani şi ultima oară a fost supusă unui control de medicina muncii în luna decembrie a anului trecut, în urma căruia a obţinut rezultatul "apt".

Carmen Ramona Ciciu este angajată ca programator în această companie din anul 2002, iar în perioada octombrie 2007 - mai 2008 a fost în concediu de maternitate şi creştere a copilului. Angajatorul precizează că programul normal de lucru al femeii este de opt ore, plus o oră pauză de prânz (9.30 - 18:30), iar în perioada ianuarie - martie 2010 durata medie de lucru a fost de opt ore şi 30 de minute.

Şeful ITM Bucureşti, Bujor Constantin, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că obligaţia de a face cercetări în acest caz revine angajatorului, care în cinci zile trebuie să înainteze dosarul Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici