Starea lui Cristian Olteanu este gravă. Procurorii cercetează cazul

Starea liberalului Cristian Olteanu este încă gravă, dar stabilă, acesta fiind transferat, joi, din Secţia de Terapie Intensivă în Clinica de Neurochirurgie, unde urmează tratament pentru oprirea hemoragiei cerebrale şi eliminarea sângelui, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al SUUB. Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 6 Bucureşti fac cercetări în acest caz.

66 afișări
Imaginea articolului Starea lui Cristian Olteanu este gravă. Procurorii cercetează cazul

Starea lui Cristian Olteanu este gravă. Procurorii cercetează cazul (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Este în stare gravă, are trei fracturi craniene şi hemoragie cerebrală dată de contuzie. S-au putea să stea mai mult timp în spital şi chiar să fie operat pentru rezolvarea unei fracturi", a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), medicul Bogdan Popescu.

Cristian Olteanu a fost internat, miercuri, în Secţia de Anestezie Terapie Intensivă a SUUB. Medicul Bogdan Popescu a precizat că, întrucât funcţiile vitale sunt bune, după 24 de de la contuzie Cristian Olteanu a fost transferat în Clinica de Neurochirurgie.

"Ar putea fi o spitalizare de lungă durată. După ce se resoarbe sângele şi trauma se mai linişteşte, ar putea fi operat, sigur, dacă lucrurile decurg normal şi nu intervin complicaţii", a adăugat purtătorul de cuvânt al SUUB.

Parchetul Judecătoriei Sectorului 6 a înregistrat dosarul şi face cercetări sub acuzaţia de loviri sau alte violenţe.

În cazul agresiunii asupra lui Cristian Olteanu, procurorii au început urmărirea penală "in rem", au declarat surse judiciare.

Până în prezent, poliţiştii au chestionat vecinii şi posibilii martori din zona unde a avut loc incidentul. Anchetatorii aşteaptă ca Olteanu să-şi revină, pentru a da şi el o declaraţie privind modul în care s-au petrecut faptele.

Agresorii nu au fost identificaţi până joi, poliţia făcând în continuare cercetări, potrivit surselor citate.

Cristian Olteanu a fost lovit în cap cu o bâtă, în timp ce se afla pe strada Târgu Neamţ, agresorii fiind căutaţi de poliţişti, declara, miercuri, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Incidentul de pe strada Târgu Neamţ a fost semnalat prin apel la 112, iar poliţiştii de la Secţia 25 au început cercetările în acest caz. Poliţiştii îi caută pe agresori, iar după ce Cristian Olteanu îşi va revenit, vor lua o declaraţie de la acesta, pentru a se stabili împrejurile în care s-a produs agresiunea, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Cristian Olteanu, preşedintele PNL Sector 5, este tatăl fetiţei care a fost bătută de bona Lovinica Dinu, aceasta fiind condamnată definitiv, marţi, de către Tribunalul Bucureşti, la amendă penală de 1.000 de lei şi la plata sumei de 1.000 de lei cu titlul de daune morale, pentru lovire şi alte violenţe.

PNL arăta, într-un comunicat de presă, că liderul organizaţiei Sector 5, Cristian Olteanu, a fost agresat de un grup de indivizi necunoscuţi, când ieşea din scara blocului unde locuieşte, liberalii menţionând că până acum nu au niciun indiciu care să conducă la ideea că ar putea fi vorba de o agresiune de natură politică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici