Statul vrea să vândă, lunar, 1.000 de apartamente ANL, dar nu are clienţi

Primăriile ar trebui să vândă, în opt luni, 9.000 de locuinţe, construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) şi închiriate tinerilor, însă până acum au reuşit să semneze contracte pentru doar şapte apartamente, informează Capital.

68 afișări
Imaginea articolului Statul vrea să vândă, lunar, 1.000 de apartamente ANL, dar nu are clienţi

Statul vrea să vândă, lunar, 1.000 de apartamente ANL, dar nu are clienţi

Banii din vânzarea apartamentelor închiriate trebuie să completeze bugetul din acest an al ANL, care şi-a propus ca, în termen de trei ani, să dezvolte 100.000 de unităţi locative, promise de Elena Udrea în momentul instalării în fotoliul de ministru al dezvoltării şi turismului. Agenţia pare a avea o misiune imposibilă, în condiţiile în care bugetul pentru acest an, destinat construcţiilor de locuinţe pentru tineri, este de 186 milioane de lei (circa 44 milioane de euro), bani care nu ajung nici măcar pentru construcţia a 2.000 de locuinţe cu finisaje minime.

Citeşte mai multe pe www.capital.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici