Ştiaţi că fabricile din România produc încălţăminte pentru D&G, Prada, Gucci, Louis Vuitton şi Miss Sixty?

Dacă la haine, mărci renumite precum H&M, Marks&Spencer sau Next au plecat din fabricile româneşti, la încălţăminte încă mai avem câţiva aşi în mânecă.

2375 afișări
Imaginea articolului Ştiaţi că fabricile din România produc încălţăminte pentru D&G, Prada, Gucci, Louis Vuitton şi Miss Sixty?

Ştiaţi că fabricile din România produc încălţăminte pentru D&G, Prada, Gucci, Louis Vuitton şi Miss Sixty?

Nume internaţionale precum Louis Vuitton, Gucci, Prada, D&G, Miss Sixty, Furla, Max Mara, Tosca Blu, Nero Giardini sau Tod's, încă îşi produc pantofii şi genţile în fabricile noastre.

Partea bună este că unele dintre acestea au puncte de desfacere, adică mici magazine în care vând produsele. Preţurile sunt de "producator", mult mai mici decât într-un magazin de mall, însă nu toate fabricile beneficiază de aceste magazinaşe, întrucăt contractele cu marile case de modă nu le permit.

Citeşte mai multe despre fabricile româneşti care produc încălţăminte de lux pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici