Strat de zăpadă de doi centrimetri în Poiana Braşov

Stratul dezăpadă a atins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la altitudinea de peste 1.700 metri, pe Vârful Postăvarul din Poiana Braşov, o grosime de doi centimetri, iar la Bâlea Lac şi Păltiniş stratul de zăpadă măsoară cinci centimetri.

1 afișare
Imaginea articolului Strat de zăpadă de doi centrimetri în Poiana Braşov

Strat de zăpadă de doi centrimetri în Poiana Braşov

Potrivit meteorologului Ovidiu Câmpean din cadrul Centrului meteorologic Transilvania Sibiu, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, a nins în regiunile montane înalte, iar temperaturile minime s-au încadrat între -7 şi -5 grade Celsius. De asemenea, în Poiana Braşov a nins slab în noaptea de sâmbătă spre duminică.

"Vremea se va menţine rece azi şi mâine (duminică şi luni - n.r) urmând ca apoi să se încălzească treptat şi să nu mai avem temperaturi sub 0 grade Celsius pentru o perioadă", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX Ovidiu Câmpean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici