Strat nou de zăpadă de 10 centimetri, la Rânca. Drumarii, nevoiţi să intervină pentru curăţarea carosabilului | VIDEO

Drumarii din judeţul Gorj au intervenit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru a îndepărta zăpada depusă pe Drumul Naţional 67 C, în staţiunea Rânca, după ce a nins, stratul de zăpadă nou depus fiind de 10 centimetri.

1090 afișări
Imaginea articolului Strat nou de zăpadă de 10 centimetri, la Rânca. Drumarii, nevoiţi să intervină pentru curăţarea carosabilului | VIDEO

Strat nou de zăpadă de 10 centimetri, la Rânca. Drumarii, nevoiţi să intervină pentru curăţarea carosabilului

În zona montană Rânca a început să ningă vineri seara, fiind nevoie de intervenţia angajaţilor Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu, pentru îndepărtarea zăpezii depuse pe carosabil.

Drumarii au împrăştiat material antiderapant.

„A nins. Am acţionat cu două utilaje, cu material antiderapant. Drumul acum este negru, pentru că am acţionat. Pe unde mai ninge mai este zăpadă, de 1-2 centimetri. Ninge uşor. Stratul nou de zăpadă în decor este de aproximativ zece centimetri. Mai sunt două maşini pregătite la Târgu-Jiu", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ion Tudor, directorul SDN Târgu-Jiu.

Drumarii au fost nevoiţi să intervină şi săptămâna trecută pe DN 67C – Transalpina, pentru a îndepărta zăpada de pe carosabil. Atunci însă zăpada avea, în unele zone, şi patru metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici