Studenţii vor beneficia, în această iarnă, de un număr dublu de locuri în tabere

Studenţii vor beneficia, în această iarnă, de un număr dublu de locuri în tabere, respectiv 2.700, faţă de 1.300 câte erau repartizate până acum, potrivit unei decizii a ministrului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, Cristian Adomniţei.

3 afișări
Imaginea articolului Studenţii vor beneficia, în această iarnă, de un număr dublu de locuri în tabere

Studenţii vor beneficia, în această iarnă, de un număr dublu de locuri în tabere

În perioadele 20 - 27 decembrie şi 27 decembrie 2007 - 3 ianuarie 2008, studenţii vor beneficia de aceste locuri în taberele studenţeşti din Băile Herculane, Pârâul Rece, Covasna şi Zărneşti.

"Vreau ca, în această iarnă, studenţii să aibă una dintre cele mai frumoase vacanţe. Este şi motivul pentru care am decis ca, prin Agenţia pentru Sprijinirea Studenţilor, să oferim acestor tineri un număr cât mai mare de locuri de tabără. Studenţii vor beneficia de cazare şi masă gratuită timp de o săptămână", a declarat ministrul Cristian Adomniţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici