Subînchirierea unei camere de cămin va ajunge la 600 de euro

Nici nu s-a terminat bine anul universitar, că studenții caută deja să-și asigure buzunarele cu bani din vânzarea locurilor la cămin. În campusurile studențești Regie și Tei din București, prețurile variază între 300 și 550 de euro, informează Gardianul.

61 afișări
Imaginea articolului Subînchirierea unei camere de cămin va ajunge la 600 de euro

Subînchirierea unei camere de cămin va ajunge la 600 de euro

Față de anul trecut, în funcție de loc, prețurile au crescut în medie cu 100 de euro.

În zona Grozăvești am întâlnit-o pe Claudia, studentă la Facultatea de Jurnalism, care ne-a spus că anul trecut a cumpărat un loc în căminul C cu 300 de euro.

Citește mai multe despre subînchirierea unei camere de cămin pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici