Suceava: Cursurile şcolii gimnaziale din Probota, suspendate din cauza ploilor

Cursurile Şcolii Gimnaziale “Petru Rareş” din localitatea suceveană Probota au fost suspendate, de vineri până luni inclusiv, după ce în trei clase a căzut rigipsul de pe plafon, din cauza ploilor abundente căzute în ultimele două zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

220 afișări
Imaginea articolului Suceava: Cursurile şcolii gimnaziale din Probota, suspendate din cauza ploilor

Imagine: Anita Vizireanu / Mediafax Foto

Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava, Cezar Anuţei, a declarat că în zilele de vineri şi luni, cursurile Şcolii Gimnaziale “Petru Rareş” Probota - clădire aflată în proces de reabilitare - sunt suspendate din cauza ploilor abundente care au afectat clădirea unităţii de educaţie.

El a spus că din cele şapte săli de curs, în trei clase, aflate într-o zonă în care se înlocuieşte acoperişul, a căzut rigipsul de pe plafon, alte două clase sunt afectate parţial în sensul unor infiltraţii la plafon, iar două clase au rămas funcţionale şi nu au fost afectate de ploaie.

"Conducerea şcolii va reorganiza programul orelor de curs astfel încât activitatea să se desfăşoare în condiţii optime”, a spus Anuţei.

El a adăugat că doar elevii clasei a doua vor susţine, luni, evaluarea naţională la proba de limba română – scris, iar de marţi vor fi reluate cursurile la această şcoală, urmând ca orele de vineri şi luni să fie recuperate ulterior.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici