Suceava: Incendiu puternic într-o gospodărie în care au ars 20 de tone de fân

Aproximativ 20 de tone de fân au ars, duminică dimineaţă, într-un incendiu produs într-o gospodărie din comuna suceveană Stulpicani, pentru stingerea focului intervenind pompieri din Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Suceava.

208 afișări
Imaginea articolului Suceava: Incendiu puternic într-o gospodărie în care au ars 20 de tone de fân

Suceava: Incendiu puternic într-o gospodărie în care au ars 20 de tone de fân (Imagine: Costi Tudor/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, adăpostul de animale şi o magazie pentru furaje dintr-o gospodărie din comuna Stulpicani au luat foc, incendiul fiind declanşat de la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Pentru stingerea focului pompierii din Garda de intervenţie Gura Humorului, împreună cu cei din Stulpicani au intervenit cu trei autospeciale şi au mai fost solicitate în sprijin câte o autospecială de la detaşamentele de pompieri Suceava şi Câmpulung Moldovenesc.

La sosirea pompierilor, ardeau adăpostul de animale şi o magazie pentru furaje, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi alte anexe gospodăreşti, iar în urma intervenţiei incendiul a fost localizat şi s-au salvat locuinţa şi restul anexelor gospodarului, precum şi animale şi păsări de curte.

În incendiu au ars adăpostul de animale cu o suprafaţă de 290 mp, magazia de lemne, şi circa 20 de tone de fân.

Din cauza cantităţii mari de fân pompierii au acţionat mai multe ore pentru lichidarea ultimelor focare, împrăştiind furajele pentru a nu se ascunde în acestea jar ce ar fi putut reaprinde incendiul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici