Suceava: Un şofer băut a lovit o maşină şi a accidentat o femeie aflată pe trotuar

Un şofer băut care circula haotic cu maşina într-un cartier din municipiul Suceava a lovit o maşină şi apoi a accidentat o femeie care mergea pe trotuar, fiind oprit de un echipaj de Poliţie.

34 afișări
Imaginea articolului Suceava: Un şofer băut a lovit o maşină şi a accidentat o femeie aflată pe trotuar

Suceava: Un şofer băut a lovit o maşină şi a accidentat o femeie aflată pe trotuar (Imagine: Diana Iukiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Suceava, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizat sâmbătă, prin numărul unic de urgenţă 112, că în zona Gării Burdujeni, un autoturism condus de un şofer aflat probabil sub influenţa băuturilor alcoolice circulă haotic.

Astfel, în zonă a fost trimis un echipaj de Poliţie care, când a ajuns în apropierea intersecţiei străzilor Gheorghe Doja cu Jean Bart, a observat că autoturismul în cauză a lovit un alt autoturism şi a accidentat un pieton, după care şi-a continuat drumul spre Calea Unirii, fiind oprit în cele din urmă de oamenii legii.

Potrivit poliţiştilor, şoferul în vârstă de 53 de ani, din localitate, a ajuns la intersecţia cu strada Gheorghe Doja, unde nu a respectat semnificaţia indicatorului "Cedează trecerea", astfel că a lovit o maşină care circula pe strada cu prioritate. În urma coliziunii dintre cele două maşini, a fost accidentată uşor o femeie de 32 de ani, care se afla pe trotuar.

În urma testării şoferului cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0.95 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici