Sunteţi în căutarea unei maşini? Fiscul scoate la vânzare maşini la un preţ de 10 ori mai mic decât unele noi - VIDEO

Dacă sunteţi în căutarea unei maşini, nu neapărat nouă, şi vă asumaţi riscul că vă poate face şi surprize neplăcute, poftiţi în showroom-ul Fiscului. Instituţia scoate la vânzare sute de autoturisme în toată ţara, de la Dacii vechi până la bolizi super-puternici. Cine are noroc poate pleca acasă cu un vehicul bun pe care să plătească şi de 10 ori mai puţin.

5498 afișări
Imaginea articolului Sunteţi în căutarea unei maşini? Fiscul scoate la vânzare maşini la un preţ de 10 ori mai mic decât unele noi - VIDEO

Sunteţi în căutarea unei maşini? Fiscul scoate la vânzare maşini la un preţ de 10 ori mai mic decât unele noi (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Cu 9.600 de euro poţi cumpăra un Mercedes CL 500 AMG pe care Fiscul îl scoate la licitaţie sau un Mercedes ML 430 cu un preţ de pornire de doar cinci mii opt sute de euro.

Unele maşini sunt avariate, iar majoritatea au fost depozitate în aer liber, aşa că doritorii ar face bine să aducă un specialist care să verifice atent autoturismul pe care au pus ochii. Inscrierea la licitaţie se face la Fisc, iar cumpărătorii trebuie să îndeplinească două condiţii. "Să certifice că nu au datorii către stat şi să plătească o taxă de 10% din valoarea produsului pe care vor să îl achiziţioneze", spune Ionuţ Cuc, purtător de cuvânt al Direcţiei de Finanţe din Bucureşti.

Citeşte mai multe despre masinile scoase la vânzare de către Fisc pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici