Supravieţuitorul atacului armat de la Braşov a fost externat

Singurul supravieţuitor al atacului armat care a avut loc la o casă de schimb valutar din Braşov, un bărbat în vârstă de 38 de ani, a fost externat, luni, starea sa de sănătate fiind bună.

23 afișări
Imaginea articolului Supravieţuitorul atacului armat de la Braşov a fost externat

Supravieţuitorul atacului armat de la Braşov a fost externat (Imagine: Zoltan Racz - Mediafax Foto)

Bărbatul, Răzvan Grusin, care este martorul cheie al procurorilor în vederea prinderii atacatorului, fusese mutat de la secţia de terapie intensivă la secţia de ortopedie a Spitalului Judeţean Braşov, iar luni a fost externat, după 19 zile de spitalizare.

"Pacientul a fost externat astăzi (luni - n.r.) deoarece starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit şi nu mai necesită spitalizare", a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, Luminiţa Niţu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Braşov.

Răzvan Grusin, angajat al casei de schimb valutar unde a avut loc atacul, a fost împuşcat în ochiul stâng şi în umăr în timp ce se afla într-o maşină care urma să transporte banii încasaţi în ziua respectivă. Deşi medicii l-au supus unei intervenţii chirurgicale, bărbatul a rămas fără ochiul stâng.

În atacul care a avut loc în 29 ianuarie la o casă de schimb valutar din centrul municipiului Braşov au murit două persoane - Ioan Ciprian, un angajat al casei de schimb şi Gheorghe Lala, un trecător care a încercat să îl oprească pe agresor.

Anchetatorii au, până în prezent, un cerc de opt suspecţi în cazul atacului armat, printre care şi Serghei Gorbunov.

Citeşte şi:

Braşov: Cercul de suspecţi în cazul dublului asasinat s-a redus la opt

Serghei Gorbunov îşi susţine în continuare nevinovăţia

Bărbatul rănit în atacul armat de la Braşov a rămas fără ochiul stâng

Braşov: Doi morţi şi un rănit, în urma unui atac armat la o casă de schimb

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici