Surpriză pentru o fetiţă care a împlinit 7 ani în tabăra de refugiaţi de la Siret VIDEO

O fetiţă care a implinit joi 7 ani în tabăra de refugiaţi de la Siret, judeţul Suceava, a avut parte de o supriză. Pentru ea, cei din tabără au pregătit un tort şi cadouri.

3301 afișări
Imaginea articolului Surpriză pentru o fetiţă care a împlinit 7 ani în tabăra de refugiaţi de la Siret VIDEO

Captură video MAI

„Au aflat că este ziua ei. Din acel moment, cei din Tabăra Mobilă de la Siret s-au mobilizat. Cineva a plecat să caute un tort, ceilalţi au plecat după cadouri, iar un psiholog a mers să pregătească surpriza împreună cu mama Arinei, fetiţa care ieri a împlinit 7 ani”, au scris pe Facebook reprezentanţii Ministerului de Interne.

Când totul a fost gata, toţi cei implicaţi s-au prezentat la cortul în care se afla fata.

Potrivit imaginilor postate de reprezentanţii ministerului, cei implicaţi în surpriză au întâmpinat-o pe fetiţă, cântând „La mulţi ani”, cu tort, lumânări, coifuri şi baloane.

„La mulţi ani, Arina! Îţi dorim ca acest coşmar pe care îl trăiţi să se termine cât mai repede, iar următoarea ta zi de naştere să o serbezi acasă”, i-au transmis fetei reprezentanţşii MAI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici