Suspectat ca ar fi furat seiful dintr-o primărie: Poliţiştii fac percheziţii la locuinţa acestuia/ Câţi bani ar fi sustras | VIDEO

Poliţiştii din Iaşi fac, joi dimineaţă, percheziţii în locuinţa unui bărbat din localitatea Runcu, din comuna Ţibana, într-un dosar privind un jaf dintr-o primărie, produs în 15 ianuarie. Atunci, trei persoane au furat un seif cu 150.000 de lei şi au mai sustras 10.000 de lei dintr-un alt seif.

185 afișări
Imaginea articolului Suspectat ca ar fi furat seiful dintr-o primărie: Poliţiştii fac percheziţii la locuinţa acestuia/ Câţi bani ar fi sustras | VIDEO

Iaşi: Percheziţii în locuinţa unui bărbat suspectat ca ar fi furat seiful dintr-o primărie

Poliţiştii din Iaşi fac, joi dimineaţa, percheziţii în locuinţa unui bărbat, suspectat că a participat la jaful produs în luna ianuarie la Primăria din comuna Ţibana.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul mai este cercetat într-un dosar penal şi este sub control judiciar după ce s-a urcat băut la volan.

În paralel, în acelaşi dosar au loc percheziţii şi în Mangalia.

În noaptea de 15 ianuarie, trei persoane au pătruns în sediul primăriei din comuna Ţibana şi au furat seiful, în care se aflau 150.000 lei. Dintr-un al doilea seif, bărbaţii au mai reuşit să sustragă 10.000 de lei.

Jaful a avut loc chiar a doua zi după ce secretarul comunei a adus de la Iaşi banii pentru plata salariilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici