Suspecţii în cazul uciderii liderului lumii interlope din Galaţi au fost prinşi

Principalii suspecţi în cazul uciderii lui Marian Ivan, considerat capul lumii interlope gălăţene, au fost prinşi, au declarat surse din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

466 afișări
Imaginea articolului Suspecţii în cazul uciderii liderului lumii interlope din Galaţi au fost prinşi

Suspecţii în cazul uciderii liderului lumii interlope din Galaţi au fost prinşi

Poliţiştii reuşiseră la câteva ore de la producerea crimei să identifice doi suspecţi, Ion Mocănelu, de 32 de ani, cunoscut sub numele de Nelu Enache şi considerat un rival al lui Ivan, şi Ionuţ Zăuşilă, de 25 ani, pe care îi dăduseră în urmărire generală.

Potrivit surselor citate, care nu au dat detalii, până la ora actuală, despre circumstanţele în care s-a reuşit prinderea celor doi suspecţi, aceştia ar fi fost prinşi marţi seară, iar asupra lor ar fi fost găsit un cuţit cu lama de 15 centimetri, cel mai probabil arma crimei.

Aceleaşi surse au confirmat că Ion Mocănelu şi Ionuţ Zăuşilă se aflau, marţi noapte, la Parchet şi urmau să fie reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă.

Contactat telephonic de, procurorul de caz Emilia Negraia a declarat că în acest moment se află în plină anchetă şi că nu poate da nicio informaţie.

"Acum sunt în plină anchetă, nu pot să dau amănunte despre caz în acest moment. Când o să considerăm că trebuie să comunicăm ceva legat de acest subiect vom organiza o conferinţă de presă", a spus Emilia Negraia, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Marian Ivan, considerat unul dintre capii lumii interlope gălăţene, a murit după ce, duminică noapte, a fost înjunghiat în vreme ce se afla în faţa unui restaurant din cartierul gălăţean Ţiglina III.

Înmormântarea lui Marian Ivan va avea loc, miercuri, la cimitirul "Eternitatea", din Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici