Suspectul în cazul crimei dintr-o autogară din Braşov a fost prins lângă Bucureşti

Suspectul în cazul crimei din autogara Bartolomeu din Braşov, când un bărbat a fost înjunghiat pe peronul autogării de o cunoştinţă cu care a călătorit într-un autocar, a fost prins, vineri dimineaţă, în jurul orei 04.00, în apropiere de Bucureşti.

30 afișări
Imaginea articolului Suspectul în cazul crimei dintr-o autogară din Braşov a fost prins lângă Bucureşti

Poliţie (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit comisarului şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, s-au instituit filtre de căutare a suspectului atât în Braşov, cât şi în judeţele învecinate, suspectul fiind prins, în jurul orei 04.00, în apropiere de Bucureşti.

Victima, un prahovean de 30 de ani, a călătorit într-un autocar transport internaţional, care venea din Franţa. În timpul călătoriei, bărbatul a avut discuţii în contradictoriu cu un alt pasager din autocar, iar după ce autovehiculul a oprit în autogara Bartolomeu, joi, în jurul orei 19.00, pentru o escală, cei doi au coborât şi imediat, pe peron, agresorul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu un cuţit, după care a fugit de la locul faptei cu un autoturism care îl aştepta.

Rănitul a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean Braşov, însă din cauza multiplelor plăgi de la nivelul toracelui, a scalpului şi la un picior, a murit la spital, în jurul orei 21.00. Potrivit primelor date, victima s-ar fi certat cu un cunoscut din cauza banilor.

La Spitalul Judeţean Braşov au venit, joi seară, mai multe rude ale victimei, din judeţul Prahova, iar poliţişti şi jandarmi au venit la faţa locului pentru a preîntâmpina un scandal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici