Suspectul în cazul uciderii tânărului din Oradea, prins după două săptămâni în Gara din Timişoara. Cine este acesta

Principalul suspect în cazul uciderii unui tânăr de 27 de ani, la Oradea, în urmă cu aproape două săptămâni, a fost prins, în timpul nopţii de luni spre marţi, în Gara de Nord din Timişoara, în timpul unui control de rutină al Poliţiei Feroviare, transmite corespondentul Mediafax.

2254 afișări
Imaginea articolului Suspectul în cazul uciderii tânărului din Oradea, prins după două săptămâni în Gara din Timişoara. Cine este acesta

Suspectul în cazul uciderii tânărului din Oradea, prins după două săptămâni în Gara din Timişoara. Cine este acesta

Sorin Ioan Rogia este principalul suspect în cazul uciderii tânărului de 27 de ani din Oradea, găsit în urmă cu aproape două săptămâni fără suflare la colţul unui bloc din oraş, dezbrăcat şi acoperit de frunze.

Pe numele lui Sorin Ioan Rogia a fost emis un mandat de arestare preventivă în lipsă. În noaptea de luni spre marţi, acesta a fost prins în Gara de Nord din Timişoara, în timpul unui control de rutină efectuat de agenţi de la Poliţia Feroviară.

“Suspectul se află deja în custodia Poliţiei Bihor şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă în lipsă. A fost prins în gara din Timişoara de către Poliţia Feroviară”, a declarat, marţi dimineaţa, corespondentului Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, Alina Dinu.

Radu Cătălin Bogdan, un tânăr în vârstă de 27 de ani, a fost găsit mort, în data de 9 noiembrie, la colţul unui bloc din Oradea, dezbrăcat şi acoperit de frunze. Cu o seară înainte, acesta a ieşit din apartamentul în care locuia împreună cu părinţii pentru a se întâlni cu un prieten, dar nu s-a mai întors.

În urma efectuării necropsiei, s-a stabilit că tânărul a fost ucis cu cel puţin 15 lovituri în zona capului, aplicate cu un corp contondent, cel mai probabil un ciocan.

Principalul suspect al crimei, Sorin Ioan Rogia, era bun prieten cu victima şi fiul unui cunoscut medic chirurg din Oradea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici