Sute de apeluri la ambulanţa Prahova în ziua de Crăciun

Medicii şi asistenţii Serviciului de Ambulanţă Prahova au fost suprasolicitaţi în ziua de Crăciun, la dispeceratul Ambulanţei primindu-se peste 300 de apeluri, cu câteva zeci mai multe faţă de ziua precedentă.

2 afișări
Imaginea articolului Sute de apeluri la ambulanţa Prahova în ziua de Crăciun

Sute de apeluri la ambulanţa Prahova în ziua de Crăciun

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Prahova au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că în ziua de Crăciun au fost solicitaţi să intervină la 342 de cazuri. Numărul solicitărilor este foarte mare în condiţiile în care cu o zi înainte, luni, ambulanţa primise 269 de solicitări.

Potrivit medicilor, foarte multe intervenţii au fost pentru crize biliare, dureri de stomac, dar şi la pacienţi cardiaci cărora că excesul de mâncare sau băutură la masa de Crăciun le-a făcut rău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici