Sute de câini şi stăpânii lor au participat la o acţiune împotriva abandonului de animale în Madrid

Sute de câini şi stăpânii lor s-au plimbat sâmbătă pe străzile din Madrid în cadrul unei campanii care militează împotriva abandonului de animale.

62 afișări
Imaginea articolului  Sute de câini şi stăpânii lor au participat la o acţiune împotriva abandonului de animale în Madrid

Sute de câini şi stăpânii lor au participat la o acţiune împotriva abandonului de animale în Madrid

Sute de câini şi stăpânii lor au ieşit sâmbătă pe străzile din Madrid pentru tradiţionala plimbare Sanperrestre, organizată în oraş pentru a sensibiliza populaţia cu privire la abandonul animalelor, potrivit Reuters.

Acţiunea este organizată anual de grupul de protecţie a animalelor El Refugio, care militează împotriva abuzurilor asupra animalelor şi acţionează pentru a reloca pisicile şi câinii fără stăpân.

La plimbare numeroşi câini au avut costume, inclusiv ţinute de Moş Crăciun. Câinii şi stăpânii lor au trecut pe lângămai multe puncte de reper ale capitalei spaniole.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
câini,
plimbare,
madrid

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici