Sute de gospodării din Harghita au rămas fără curent, din cauza vântului puternic

Peste 350 de gospodării din trei localităţi din judeţul Harghita au rămas, joi seara, fără curent electric, din cauza condiţiilor meteo. Judeţul a fost sub avertizare Cod galben de vânt puternic.

115 afișări
Imaginea articolului Sute de gospodării din Harghita au rămas fără curent, din cauza vântului puternic

Sute de gospodării din Harghita au rămas fără curent, din cauza vântului puternic

Potrivit reprezentanţilor ISU Harghita, din cauza condiţiilor meteo au rămas nealimentate şapte posturi de transformare din localităţile Păuleni, Firtuşu şi Inlăceni. Avaria a afectat, potrivit aceleiaşi surse, 358 de consumatori.

O echipă a companiei de distribuţie a energiei electrice intervine pentru remedierea problemelor.

Judeţul Harghita s-a aflat, joi după-amiaza, sub avertizare Cod galben de vânt. Meteorologii au anunţat intensificări ale vântului de 55-65 km/h, izolat cu aspect de vijelie, descărcări electrice şi cantităţi de apă de peste 15 l/mp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici