Sute de haine contrafăcute, ridicate de poliţiştii din Capitală

  • Sute de haine cu etichete ale unor mărci celebre ce au fost contrafăcute au fost ridicate de poliţiştii din Capitală.
  • Razia a avut loc în Sectorul 2.
231 afișări
Imaginea articolului Sute de haine contrafăcute, ridicate de poliţiştii din Capitală

Mediafax

Sute de haine cu etichete ale unor mărci celebre ce au fost contrafăcute au fost ridicate de poliţiştii din Capitală, în cadrul unei razii organizate de oamenii legii în Sectorul 2 din Bucureşti.

„Astăzi (luni - n.red.), Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, prin Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2, cu sprijin din partea tuturor Sectoarelor de Poliţie din municipiul Bucureşti desfăşoară o acţiune, într-un complex comercial din sector 2, ce are ca obiect combaterea faptelor de punere în circulaţie a produselor cu marci protejate fără acordul titularului acestora, aşa cum prevede Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice”, conform Poliţiei Capitalei.

Până la acest moment au fost ridicate sute de obiecte vestimentare ce poartă însemnele unor mărci protejate, arată sursa menţionată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici