Sute de oameni la o manifestaţie de susţinere a primarului Craiovei

Acţiunea de protest la care au participat aproximativ 700 de angajaţi ai Primăriei Craiova s-a încheiat, joi seară, după aproximativ o oră, pe durata manifestaţiei fiind transmise mesaje de susţinere pentru Antonie Solomon din partea lui Ilie Năstase, Tudor Gheorghe, Adrian Păunescu, Marcel Pavel.

32 afișări
Imaginea articolului Sute de oameni la o manifestaţie de susţinere a primarului Craiovei

Sute de oameni la o manifestaţie de susţinere a primarului Craiovei (Imagine din arhivă; Remus Badea/Mediafax Foto)

La acţiunea de protest, care a început în jurul orei 17.30, organizatorii au adus un laptop de pe care au putut fi ascultate mesaje de susţinere pentru primarul Craiovei, transmise telefonic de către Ilie Năstase, Tudor Gheorghe, Adrian Păunescu şi Marcel Pavel.

Astfel, Ilie Năstase s-a declarat "şocat" de decizia arestării primarului Craiovei. "Iată cum un om care face treabă are parte de un asemenea tratament", a spus Ilie Năstase.

La rândul său, Tudor Gheorghe a transmis că a fost alături de Solomon atunci când acesta a candidat pentru Primria Craiovei: "L-am susţinut şi nu m-am înşelat. Este un gospodar desăvârşit şi credeţi-mă că sunt un om umblat prin toată ţara".

Manifestaţia, care s-a desfăşurat pe esplanada Teatrului Naţional din municipiu şi la care au luat parte aproximativ 700 de persoane, majoritatea angajaţi ai Primăriei Craiova, s-a încheiat în jurul orei 18.30.

La protest, la care au fost aduse bannere cu mesaje precum "Primar judecat în libertate", "Bucovăţ-Leamna cere eliberarea imediată a primarului Solomon", "Antonie Solomon, primarul din sufletele noastre", au participat şi un consilier municipal din partea PDL, Gheorghe Albăstroiu şi doi dintre consilierii personali ai primarului - Ciri Maier şi Florin Lobdă.

De la ora 19.00, la Teatrul Liric din Craiova reprezentanţi ai instituţiior de cultură din municipiu transmit mesaje de susţinere a primarului Antonie Solomon, înaintea unui spectacol care va fi susţinut pentru elevii Şcolii generale nr 2.

Câteva sute de angajaţi ai Primăriei Craiova, dar şi membri şi simpatizanţi ai PDL au organizat şi miercuri seară o manifestaţie de susţinere a primarului Solomon şi de protest faţă de arestarea preventivă a acestuia, în faţa sediului municipalităţii, de unde au plecat apoi spre Piaţa Prefecturii. Aici, manifestanţii au scandat "Solomon, acasă" şi au afişat un baner pe care scria "Antonie Solomon, primarul din inimile noastre".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici