Sute de turişti petrec prima zi de Paşti pe pârtie, la Sinaia

Sute de turişti petrec prima zi de Paşti pe pârtia Valea Dorului, situată la 2.000 de metri altitudine în Masivul Bucegi, instalaţiile de transport pe cablu funcţionând, duminică, până la ora 16:45.

94 afișări
Imaginea articolului Sute de turişti petrec prima zi de Paşti pe pârtie, la Sinaia

Sute de turişti petrec prima zi de Paşti pe pârtie, la Sinaia (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Salvamont Sinaia, câteva sute de turişti au urcat, duminică, în Masivul Bucegi, pentru a schia pe pârtia Valea Dorului, situată la 2000 de metri altitudine.

Telegondola şi telecabina de la Sinaia funcţionează în condiţii normale, la fel şi telescaunul din Valea Dorului. Duminică, instalaţiile de transport pe cablu de la Sinaia vor funcţiona până la ora 16:45, oră la care pleacă ultima cursă a telecabinei de la 2 000 de metri spre Sinaia.

Luni, programul instalaţiilor de transport pe cablu de la Sinaia începe de la ora 8:30, afirmă reprezentanţii serviciului local salvamont.

Pârtia Kalinderu din Buşteni este închisă în această perioadă, la fel şi parcul de distracţii din această staţiune.

Administratorul pârtiei Kalinderu, Ion Vasilescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că parcul de distracţii a fost închis întrucât se lucrează la suprafaţa artificială pentru schi pe timp de vară.

Mii de turişti petrec sărbătorile de Paşti în staţiunile de pe Valea Prahovei, câteva mii de persoane petrecând noaptea de Înviere la Mănăstirea Sinaia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici