Sute de turişti schiază, se dau cu snowboard-ul sau fac plajă la 2000 de metri altitudine, în Sinaia

Sute de turişti au urcat, sâmbătă, pe pârtiile de mare altitudine de la Sinaia, unde stratul de zăpadă este de până la un metru, iubitorii sporturilor de iarnă profitând de zăpadă şi de starea bună a pârtiilor, în timp ce alţii au ales să stea la soare şi să facă plajă.

245 afișări
Imaginea articolului Sute de turişti schiază, se dau cu snowboard-ul sau fac plajă la 2000 de metri altitudine, în Sinaia

Sute de turişti schiază, se dau cu snowboard-ul sau fac plajă la 2000 de metri altitudine, în Sinaia (Imagine: Ghita Porumb/ Mediafax Foto)

Sute de turişti care petrec acest week-end la munte, pe Valea Prahovei, au urcat, sâmbătă, la 2000 de metri altitudine în Masivul Bucegi, pe pârtiile Valea Dorului şi Valea Soarelui, singurele pârtii din România unde încă se mai pot practica sporturi de iarnă.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Sinaia, Mădălina Roşu, a declarat că toate instalaţiile de transport pe cablu funcţionează şi că pe pârtii stratul de zăpadă ajunge până la un metru.

În timp ce unii turişti schiază ori se dau cu snowboard-ul, alţii au ales să facă plajă, în condiţiile în care la munte vremea este foarte frumoasă.

Potrivit autorităţilor din Sinaia, de 1 Mai şi de Paşti pârtiile de mare altitudine din această staţiune vor fi practicabile, Sinaia fiind singura staţiune din România unde în acea perioadă se va putea schia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici